L’Eliana sol·licita a la Diputació millores en la CV-375

Les actuacions facilitaran els accessos als aparcaments de les Neus, del Poliesportiu i a la Torre del Virrei

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, i l’Enginyer Municipal s’han reunit recentment amb el vicepresident i diputat de Carreteres i Infraestructures, Rafa García, per a tractar entre altres assumptes les demandes del consistori pendents de resoldre relatives a la carretera CV-375 que uneix la localitat amb la veïna Pobla de Vallbona.

En concret, Torrent ha plantejat la possibilitat que l’ajuntament realitze les actuacions oportunes, amb l’autorització de la Diputació de València, per a l’accés directe a la citada carretera des de l’aparcament del Poliesportiu Municipal per a facilitar el pas dels nombrosos vehicles que es concentren en la zona cada dia.

La segona proposta s’ha centrat en la possibilitat d’autoritzar l’entrada i l’eixida directa des del pàrquing Les Neus a la CV-375, permetent el gir a l’esquerra. En aquest mateix punt, el consistori també proposa l’execució de dos lloms d’ase previs als accessos a l’estacionament amb l’objectiu que es minore la velocitat a 30 quilòmetres/hora, així com el reforç de la senyalització vertical.  

L’últim suggeriment presentat a la Diputació passa per prolongar la illeta existent en la intersecció de la Torre del Virrei amb el carrer Alborache, de manera que s’obligue els conductors a girar a la dreta per la via de servei i evitant la connexió directa amb la citada via. Igualment, en l’àrea d’encreuament el consistori ha suggerit la col·locació de balises de polietilé en la mitjana que obligue als vehicles que desitgen accedir a la zona a realitzar la rotonda, impedint els girs a l’esquerra i disminuint així el risc de col·lisions.

El primer edil ha valorat positivament la reunió amb el diputat de Carreteres de l’ens supramunicipal, qui ha considerat atentament les peticions i ha mostrat la seua disposició per a atendre cadascuna de les propostes del consistori “que han sigut prèviament estudiades pel departament tècnic i que busquen facilitar el dia a dia dels nostres veïns i veïnes”, ha declarat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà