Comencen les obres de reasfaltat del carrer Tuejar, amb una inversión de la Diputació de València de 25.000 euros

El Camp de Túria
Les obres de reasfaltat del carrer carrer Tuejar i les millores a la glorieta d’eixa zona del municipi de L’Eliana ja han començat. Es tracta d’una actuació finançada amb fons de la Diputació de València.

José García

Així ho ha manifestat Sergio Montaner, portaveu del PP a l’Eliana, qui ha recordat que les obres venen subvencionades per la Diputació “dins del programa PAP, amb una assignació de 25.000 euros”.

Montaner ha recordat que este tipus de subvencions es venen produïnt anualment: “Al nostre poble, per exemple, l’any passat varem rebre de la Diputació de València 93.830 euros per a la renovació del enlluernat de Montepilar i altres 64.521 euros per als serveis socials minicipals”.

El portaveu del PP a l’Eliana ha assegurat que l’agrupació popular local “continuarà donant suport a tot allò que siga positiu per a L’Eliana i els seus veïns”, amb l’objectiu “d’aconseguir el màxim de subvencions de les administracions governades per el PP”.

 

1 Comment
  1. És patètic el que ens dona la Diputació de València als Elianers. Però és més patètic el portaveu popular que va venent açò com si fora una cosa seua i l’obra siga cosa d’ell. Elianers la Diputació ens dona el que ens dona per estimació a la llei i punto, en altre paraule el minim, els importem un pito al senyor Rus. Altres pobles tenen moltes més subvencions en accions que no tenen res de fundaments (gastar per gastar) simplement per ser “amiguitos”, i als pobles on veritat ho necesiten els abandonen. Done gràcies de tindre el govern que tinc en el meu poble, perquè si no fora per ells esta clar que altres l’hagueren afonat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.