Una delegació angolesa visita l’Eliana per a conèixer el seu model de gestió municipal

El Camp de Túria
Una delegació de municipalistes angolesa, encapçalada per la representant de l’Associació per al Desenvolupament Rural i Ambient (ADRA), va visitar ahir l’Eliana a l’objecte de conèixer el funcionament administratiu, jurídic, econòmic i tècnic dels municipis espanyols. 

Pau Tineo

Esta visita ha estat organitzada conjuntament per ADRA i per la Fundació Musol (Espanya)  i finançada per l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID).

Els membres de la delegació, que venien dels municipis angolesos de Caala i Bailundo, varen acudir a l’Ajuntament de l’Eliana per tal d’estudiar el seu model de gestió amb la finalitat d‘incorporar les que millor responguen a les necessitats i singularitats del seu propi procés de descentralització.

Després de ser rebuts per l’alcalde de l’Eliana, Josep Maria Ángel, la regidora de Serveis Socials, Inmaculada García, juntament amb personal tècnic municipal van donar a conèixer diferents projectes socials i urbanístics del municipi, destacant l’Escola d’Adults, la planta desnitrificadora, el programes d’igualtat i serveis socials, el projecte del Barranc de Mandor i la gestió d’activitats i instal.lacions esportives.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà