Els Verds demanen la derogració del decret llei presentat pel Consell per reduir el dèficit autonòmic

Pura Peris Garcia, portaveu d’Els Verds, ha presentat una moció perquè siga debatuda en el pròxim Ple Ordinari a celebrar a l’Ajuntament de l’Eliana en contra del Decret-Llei 1/2012 de 5 de gener del Consell, de mesures urgents per a la reducció del dèficit a la Comunitat Valenciana.

José García

Peris exigeix la seva derogació immediata, “per inscriure’s  en el conjunt de mesures que estan promovent precisament aquells que ens han abocat a la crisi actual i perquè hi ha altres alternatives efectives en la lluita contra la desocupació i l’estancament de l’economia que no passen pel desmantellament l’Estat del Benestar.

Segons explica Peris, “el passat mes de desembre ja varem presentar una petició de moció que demanava la posada de manifest de l’Ajuntament davant les mesures pressupostàries amb les quals es cedia sòl públic per l’empresa privada. Però amb el Decret Llei 1/2012, han anat molt més lluny, el que fa necessari una ampliació i presa de possessió ferma per qui són els representants de la ciutadania en les institucions davant de tants abusos”.

“És especialment indignant és que l’atac demolidor que està patint l’estat del Benestar a Europa està sent especialment visible a Espanya i, molt especialment al País Valencià que és un exemple manifest de mala gestió, improvisació i corrupció, fins al punt de ser a dia d’avui una comunitat enfonsada, amb el major deute d’Espanya, sense bancs ni caixes pròpies i amb un ex- president dimitit i a la banqueta”, afig la portaveu d’Els Verds..

“El Decret 1 / 2012 del Consell atempta especialment contra la qualitat dels serveis públics i els drets de la ciutadania i és necessari que qui els representa en les institucions prenguen posicions i diguen no a la depredació del territori, no al malbaratament dels diners públics, no a la política d’excessos, esdeveniments i fastos, no  a la corrupción i no a la pèrdua dels drets socials i cívics aconseguits”, conclou Peris.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà