Els vianants recuperaran a partir de demà el centre de l’Eliana

El trànsit estarà restringit durant les vesprades dels caps de setmana

Els vianants recuperaran l’espai públic a partir d’aquest dissabte 23 als carrers Puríssima, General Pastor i Major després de la finalització dels treballs de condicionament que ha realitzat l’Ajuntament de l’Eliana amb l’objectiu de pacificar el trànsit i fer més segur l’entorn urbà.

D’aquesta forma els vehicles motoritzats podran circular tots els dies pel carril únic dels trams on s’ha actuat, excepte els divendres i dissabtes a la vesprada de 20.15 a 01.00 hores i els diumenges de 17.00 a 01.00 hores, que estarà restringida excepte per als residents.

El consistori està obert a rebre suggeriments o propostes de millora de veïns, veïnes i comerciants, ja siga per telèfon a través del 96 275 80 30 (ext. 331 a 333) o per correu electrònic en mediambient@leliana.es.

L’alcalde, Salva Torrent, ha recordat que aquesta iniciativa busca conferir el protagonisme a les persones, convidant als vehicles a estacionar a tot just dos minuts a peu en algun dels quasi 1.000 aparcaments públics i gratuïts com ara el de l’Avinguda Corts Valencianes o el recentment finalitzat de les Neus. “D’aquesta manera garantirem un centre més amable, major distància per a caminar per les voreres i major espai també a les terrasses dels bars i restaurants de la zona, seguint l’estela de les grans ciutats europees”, ha explicat.

1 Comment
  1. Recuperar algo que no se ha tenido nunca no es recuperar.
    Está claro que alguien tiene un amigo en la empresa de asfaltado y se está poniendo las botas. Por otro lado. Hacer aparcamientos de asfalto sin un moderno árbol ni elemento sombreador tiene narices. Pero bien, disfrutemos lo votado.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà