El ‘Bosc Encantat’ de l’Eliana es podrà visitar durant els pròxims dies

La mostra ha comptat amb la visita del Vicepresident de la Diputació, Carlos Fernández Bielsa

El cap de setmana del 21 al 23 d’agost, el Parc de la Pinada de l’Eliana es va convertir en un “Bosc encantat” gràcies a “Torna la primavera”, el projecte de reactivació econòmica del sector florista impulsat per la Diputació de València. La mostra a l’aire lliure es podrà visitar al llarg dels pròxims dies, mentre perduren amb vida les flors del muntatge.

L’Eliana ha sigut un dels 20 escenaris triats per la Diputació per a desenvolupar l’esdeveniment, que va situar l’exhibició floral al Parc, un espai verd d’especial interés per als veïns i veïnes del municipi.

Des del dimarts 18 fins al divendres 20, un equip de més de 10 floristes liderat per l’elianera Chelo Pardo va treballar en l’elaboració de l’anomenat “Bosc Encantat”. A partir del divendres 21, els visitants van poder gaudir d’un recorregut replet d’elements d’ornamentació floral i personatges amb els quals van poder somiar i viatjar a través d’un espectacle d’olor, llum, color i d’històries màgiques.

La vesprada del divendres, els visitants van poder gaudir d’una breu demostració de l’Escola de Gimnàstica Rítmica del Poliesportiu Municipal. Dos membres de la Unió Musical de la localitat van acompanyar la mostra amb música en directe per tal de donar inici a l’esdeveniment.

A més, l’espai verd va comptar amb la visita del Vicepresident de la Diputació, Carlos Fernández Bielsa, així com de Carlos Galiana Llorens, l’actual president de Mercavalencia, entitat col·laboradora de l’esdeveniment.

La iniciativa “Torna la Primavera”, busca donar impuls a un sector especialment afectat per la suspensió de les Falles 2020 i les festes locals a causa de la pandèmia. “És una gran satisfacció haver convertit el nostre emblemàtic Parc de la Pinada en un Bosc Encantat i, d’alguna manera, haver ajudat al sector productiu de la festa valenciana, com són els floristes”, ha declarat l’alcalde Salva Torrent.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà