L’Eliana desinfecta els seus 150 quilòmetres de carrers

Un vehicle amb una cuba de 1.000 litres va recórrer els carrers

La Regidoria de Serveis Urbans ha dut a terme una operació de desinfecció al llarg dels 150 quilòmetres de vials de l’Eliana. Els treballs van concloure dimarts passat i es van realitza en horari nocturn a partir de les 22 hores.

Un vehicle amb una cuba de 1.000 litres va recórrer els carrers i places de la localitat, tant del nucli urbà com d’urbanitzacions, polvoritzant una solució d’hipoclorit sòdic al 0,1%, de la mateixa manera que ja es va fer durant el confinament en repetides ocasions. Durant sis nits, el vehicle ha desinfectat les zones de El Valle i Hidro, Oasis, L’Escorial, Sant Agustí, Ponderosa, El Llac, la zona Hendaia-Bona Vista, Paraiso, Almacereta, El Osito, Colònia del Carmen, Les Taules, Vistahermosa, Montesol, Montepilar,  Montealegre, Torre del Virrei, Entrepins i en el nucli urbà.

L’avanç del virus en aquesta segona onada de la pandèmia ha portat al Consistori a prendre la decisió de dur a terme aquesta acció, que s’ha realitzat de manera més intensiva en aquells llocs més concorreguts on la càrrega viral pot ser major.

L’alcalde Salva Torrent ha tornat a apel·lar a la responsabilitat individual en el comportament de veïnes i veïns com a arma més eficaç contra la pandèmia i ha enviat un missatge d’ànim a tota la població.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.