S’impulsen actuacions per reduir l’atur en el municipi i millorar els serveis públics

El Camp de Túria
L’equip de govern de l’Eliana segueix impulsant actuacions encaminades a pal·liar els efectes de l’actual crisi, en l’àmbit de l’atur local: per això, s’han impulsat diverses actuacions que pretenen formar laboralment a persones en situació d’atur i oferir-los un salari remunerat, en períodes de 3 mesos. En total són 22 llocs de treball.

José García

S’explica des de la corporació municipal de l’Eliana que la principal prioritat de l’equip de govern passa per generar actuacions que permeten reduir el nombre de persones que es troben en situació d’atur; per això, en l’inici de 2013 segueixen impulsant-se actuacions que contribuïsquen a crear ocupació, de la mateixa manera que ja es va fer en els últims mesos de 2012.

Els últims exemples, uns tallers de formació de dues especialitats (soldadura i fusteria) i una borsa de treball social que implicarà la contractació de personal d’obra civil, neteja i jardineria en el Poliesportiu Municipal i en diverses zones públi- ques del municipi.

En el cas de les borses de treball en el Poliesportiu es remodelaran les graderies del camp de futbol, els paviments i malles metàl·liques de les pistes esportives i es repararà el ferm. També es pintaran les pistes i els vestuaris i es millorarà l’estat dels jardins del propi Poliesportiu i l’entorn dels col·legis públics. Per a això es contracta a 12 persones.

D’altra banda, s’han contractat 10 persones per a formar-se en l’especialitat de soldadura i altres 10 per a la de fusteria. Durant 3 mesos, es formaran i cobraran un salari proper al mínim interprofessional.

En paraules de l’edil de Treball, José Lorente, “vam treballar per crear ocupació, malgrat no ser competència municipal, en condicions d’igualtat entre homes i dones”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà