L’Eliana rebrà més de 300.000 euros del Fons de Cooperació de Diputació

l'Eliana Camp de Túria

El consistori destinarà la quantia a la millora d’infraestructures i serveis

L’Ajuntament de l’Eliana rebrà 304.257 euros de la Diputació a través del Fons de Cooperació, participat per la Generalitat Valenciana. El consistori percebrà, com cada any, un pagament únic en les pròximes setmanes que es destinarà a inversió o despesa corrent, augmentant la seua autonomia local per a millorar les seues infraestructures i serveis.

El Fons autonòmic promou l’equilibri econòmic dels ens locals de la Comunitat Valenciana i el principi de solidaritat, a fi de contribuir de manera estable en la seua dotació adequada per a la prestació dels serveis de competència local. D’una manera incondicionada, objectiva i transparent, dóna cobertura al principi d’autonomia local i proporciona estabilitat al sistema.

L’alcalde, Salva Torrent, ha posat en valor aquesta eina que aposta pel municipalisme i millora el finançament local amb agilitat i eficiència. “Un any més l’Ajuntament comptarà amb aquesta aportació de liquiditat per a oferir una gestió pública de qualitat als veïns i veïnes de l’Eliana”, ha recordat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà