Els veïns de l’Eliana es vacunen a Paterna

vacunación l'Eliana

Mentrestant, el Centre de Salut ha completat la vacunació dels majors de 75 anys

Des de la setmana passada, la vacunació contra la Covid-19 dels veïns de l’Eliana ja no es duu a terme en el Centre Multiusos de Llíria, sinó que s’està desenvolupant en la propera localitat de Paterna després del canvi de la zona establida per la Conselleria de Sanitat.

D’aquesta manera, els veïns de 63 a 60 anys i de 79 a 70 rebran entre aquest dilluns, dimarts i dimecres la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus en el punt habilitat a la Ciutat Esportiva de Paterna, en el Polígon Industrial Nord. En aquestos casos s’administraran les primeres dosis de Astrazeneca a la franja d’edat més jove i la de Pfizer o Janssen, que només requereix una única injecció, als més majors.

Per part seua, la ciutadania d’entre 60 i 65 anys citada la setmana passada i que no va poder acudir a Paterna rebrà una nova citació.

Mentrestant, el Centre de Salut ha completat l’administració de la vacuna en el grup de població de majors de 75 anys, i recorda que si alguna persona d’aquesta edat o més grans no ha sigut vacunada, pot contactar en el 96 271 84 40 i sol·licitar que li administren la vacuna.

A més, el Centre de Salut ha gestionat aquesta setmana passada les segones dosis d’aquells qui es van vacunar del 29 de març al 2 d’abril i continuarà el procés entre aquest dimecres i dijous en el Centre de Formació de Persones Adultes (EPA).

L’alcalde, Salva Torrent, ha recordat que aquest canvi de centre, de Llíria a Paterna, respon a la fi d’acostar la vacuna a la ciutadania i agilitzar el procés. “Un procediment complexe que requereix ajustos, però que compta sempre amb l’enorme compromís dels professionals de la nostra sanitat pública”, ha remarcat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà