Compromís per l’Eliana demana un autobús per a la vacunació a Paterna

isabel montaner

Isabel Montaner afirma que “s’ha de garantir un accés públic i gratuït a la recepció de la vacuna”

Compromís per l’Eliana ha sol·licitat a l’Ajuntament la dotació urgent de transport públic per a les veïnes i veïns que estan citats per rebre la corresponent vacuna contra la Covid-19 fora del municipi.

En concret, la citació de les persones de 60 a 63 anys i les de 79 a 70 s’ha iniciat entre el dilluns 26 i el dimecres 28 d’abril. Estes persones “han estat citades al punt de vacunació habilitat a la Ciutat esportiva de Paterna, en el Polígon Industrial Nord” segons informació municipal, per rebre la primera dosi. 

Donades les circumstàncies i observant la realitat quant a l’accés a aquestos punts de vacunació, Compromís per l’Eliana ha arreplegat la petició de les persones citades adreçada a l’Alcalde de l’Eliana i, per descomptat, insta la Conselleria de Política Territorial a que elabore un pla de mobilitat per a tota la ciutadania de les diferents poblacions que han de desplaçar-se per rebre la vacuna contra la Covid-19.

Aquesta proposta s’elabora des de la perspectiva de gènere, ja que s’ha de garantir l’accés en igualtat de oportunitats per a tota la població sense cap tipus de discriminació.

La portaveu del grup municipal de Compromís, Isabel Montaner, ha afirmat que “estem en un punt clau per fer front a la pandèmia de la Covid-19 i és imperatiu garantir a tota la població un accés públic i gratuït per rebre la corresponent dosi de la vacuna, perquè en definitiva estem garantint la vida de tota la ciutadania”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà