L’Eliana oferta 6 tallers per a joves al juliol

cartel l'eliana

La programació inclou experimentació científica, disseny i impressió 3D, YouTube, fotografia, ball i arts escèniques

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de l’Eliana ha organitzat un nou programa de tallers d’oci gratuïts, per al mes de juliol, dirigit a joves d’entre 9 i 19 anys. Una oferta lúdica i formativa que arrancarà amb ‘Experiments científics’, a càrrec d’Ana Canet, per a edats compreses entre els 9 i els 14 anys i que es desenvoluparà en les jornades del dilluns 5 i el dimecres 7, d’11 a 13 hores, a la Biblioteca Municipal. Dirigit als qui tenen interés per conéixer les propietats de les reaccions àcid-base, els principis bàsics per a muntar un circuit elèctric, la creació d’un relliscós polímer o el procés per a crear bombolles de sabó gegants.

En la mateixa ubicació s’impartirà el taller de ‘Introducció al disseny i impressió 3D’, per a majors de 12 anys, on a través de divers programari aprendran a utilitzar la impressora del centre. La cita serà el dilluns 12 i el dimecres 14, en horari de 18 a 20 hores. Les inscripcions per a participar en qualsevol d’aquestes dues activitats ha de realitzar-se a través del correu electrònic biblioteca@leliana.es.

Per part seua, el dimarts 6 se celebrarà un taller de YouTube dirigit a joves d’entre 12 i 17 anys que desitgen iniciar-se en la narrativa audiovisual i la comunicació responsable a través d’internet. Tindrà lloc en horari de 18 a 20 hores en el Centre d’Informació Juvenil (CIJ), mentre que el dijous 8, en el mateix horari, els d’entre 14 i 17 anys amb interés per la fotografia podran gaudir d’una alternativa d’oci creativa a través de l’acció, el joc i la sorpresa.

L’oferta de formació en el temps lliure es tancarà amb dos tallers d’expressió corporal que tindran lloc també en el CIJ. El primer serà de ball amb una àmplia varietat d’estils com hip-hop, zumba, clàssic o k-pop, impartit per instructors formats en conservatori i estarà dirigit a xics i xiques de 12 a 17 anys, el dimarts 13 també en horari de vesprada. I per a finalitzar, el taller d’‘Arts escèniques: interpretació, teatre i caracterització’, ampliarà l’edat màxima fins als 19 i se celebrarà els dilluns 19 i 26, els dimarts 20 i 27 i els dijous 22 i 29 de juliol. En aquestes sis sessions els i les participants desenvoluparan la seua capacitat interpretativa i les habilitats socials necessàries per al seu creixement emocional i intel·lectual. Les persones interessades a participar en algun d’aquests quatre últims tallers han de realitzar la seua inscripció en el correu joventut@leliana.es.

En qualsevol dels casos, hauran d’indicar en l’assumpte del correu electrònic el nom de l’activitat a la qual desitgen apuntar-se indicant en el cos del missatge el seu nom cognoms, edat, telèfon, adreça, i afegir també el nom i cognoms del pare, mare o tutor. Tots els tallers compten amb places limitades a 15 i per ordre d’inscripció i tindrà preferència per a participar la població juvenil empadronada en la localitat.

El regidor de Polítiques Juvenils, Jorge Pérez Comeche, ha convidat als i les joves de l’Eliana a participar en aquesta variada agenda d’oci que busca acostar-se als gustos juvenils i a les seues demandes. ‘Tot això amb l’objectiu d’omplir de nous coneixements i experiències els dies del mes de juliol’, ha afirmat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà