La Policia Local de l’Eliana evita l’ocupació d’un habitatge per part d’una dona i els seus cinc fills

policias l'Eliana

Els agents han hagut d’intervindre dues setmanes després de l’últim episodi

En la vesprada del passat diumenge dia 25, la Policia Local de l’Eliana va tornar a evitar l’ocupació d’un habitatge situat en aquesta ocasió en el casc de la ciutat. I de nou va ser gràcies a la crida d’un veí de l’entorn que va donar l’avís en detectar la presència de persones en una casa deshabitada.

Es van personar en el lloc agents de la Policia Local i van comprovar que la tanca i la porta d’accés a l’habitatge estaven trencades, trobant-se a l’interior una dona i els seus cinc fills, quatre d’ells menors. No es van trobar estris dels ocupants, excepte dues bosses amb articles de neteja i un poc de menjar. Els agents van procedir a la seva identificació i els van informar de la normativa i les repercussions judicials i penals. Al lloc dels fets va acudir també una patrulla de la Guàrdia Civil.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora,va destacar que “en tres caps de setmana consecutius la Policia Local ha intervingut per a evitar dues ocupacions i un robatori en habitatge, aquest últim amb sis detinguts. En les tres operacions s’ha pogut actuar de manera ràpida i efectiva gràcies a les crides de veïns per a alertar de la situació”. Zamora va agrair la col·laboració ciutadana que, una vegada més, va tornar a qualificar com a imprescindible per a la lluita contra el delicte.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà