L’Escola d’Adults de l’Eliana obrirà el període d’inscripció el 6 de setembre

l'eliana

La matrícula es podrà formalitzar fins al 14 de setembre

L’oferta educativa a l’Eliana continuarà estable i estarà composta per cursos de Formació Bàsica (Alfabetització, Neolectors, Educació de Base i GES), cursos de preparació als Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior, preparació per a les proves lliures d’Educació Secundària i idiomes (valencià i castellà i valencià per a estrangers).

La proposta formativa es completa, com altres anys, amb cursos i tallers que orienten i preparen a la població adulta per a viure el temps d’oci d’una forma creativa i millorar alhora les seues habilitats i destreses personals, socioculturals, cíviques i lúdic-esportives en àrees com l’intercanvi comunicatiu en llengües estrangeres, la cultura, la salut, benestar i l’envelliment actiu o l’ecologia. Tot això, a través de visites culturals, eixides guiades, teatre, conferències, cinema o tallers.

Les persones interessades en algun dels cursos han d’acudir presencialment per a formalitzar la matrícula dilluns o dimecres de 10 a 13 hores, o bé, en horari de vesprada dimarts i dijous, de 17 a 20 hores. En tot cas serà necessari presentar una fotocòpia del DNI o passaport i emplenar una fitxa d’inscripció en les oficines del Centre de Formació. Amb la matrícula l’alumnat haurà de passar un procés d’acolliment i orientació amb entrevista personal i prova inicial, si fóra necessari.

Un dels requisits bàsics és tindre 18 anys o complir-los durant l’any en què s’inicia la formació. També podran accedir al curs les persones que compleixen 16 l’any que inicien la formació i tinguen un contracte laboral, siguen esportistes d’alt rendiment o vulguen cursar la formació per a les proves d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Per a més informació sobre horaris i oferta de cursos, els interessats poden contactar amb el telèfon 96 275 80 30, o a través de l’adreça de correu electrònic fpa@leliana.es.

L’edil de Polítiques de Formació, Eva Santafé, ha convidat a elianers i elianeres a continuar la seua formació en l’etapa adulta després d’un curs escolar en el qual totes les mesures anticovid han resultat efectives per a protegir tant el professorat com a l’alumnat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà