La matrícula per als tallers de Salamandra de l’Eliana es realitzarà del 6 al 8 de setembre

Cartel l'Eliana

Les persones interessades hauran d’acudir presencialment al Centre de Formació de Persones Adultes

L’Associació Salamandra organitzarà un any més, en col·laboració amb l’Ajuntament de l’Eliana, un programa de tallers formatius per a persones adultes. Aquest curs 2021/2022 començarà el 20 de setembre i finalitzarà el pròxim 17 de juny.

Els tallers estaran dividits en 4 blocs diferents, diferenciant entre l’apartat d’humanitats, ceràmica, dibuix i pintura (amb cursos d’història de l’art o tècniques pictòriques), expressió corporal i musical (amb activitats com a pilates, tai chi, ioga, biodanza o, com a novetat, horts urbans). El projecte també compta amb cursos d’idiomes d’anglés, alemany i francés tant en nivells d’iniciació com avançats. Finalment, el bloc de noves tecnologies, on els i les alumnes aprendran informàtica, edició d’imatges i vídeo i classes d’ofimàtica avançada.

La matrícula per a aquest curs estarà oberta a partir del 6 de setembre , en horari de 10 a 13.30 hores i a les vesprades, de 17 a 20 hores, en el Centre de Formació de Persones Adultes (CFPA). Les persones interessades en els cursos d’idiomes hauran de matricular-se el dilluns 6 mentre que l’alumnat dels tallers de dibuix i pintura, ceràmica, història de l’art, història del cinema, escriptura creativa i tècniques pictòriques haurà de fer-lo el dimarts 7. Per a finalitzar, el dimecres 8, es realitzarà la matrícula del bloc de noves tecnologies i el d’expressió corporal i musical.

El programa formatiu s’impartirà complint amb el protocol de seguretat Covid-19 i oferirà a l’alumnat la possibilitat d’assistència presencial, tele-presencial o en línia segons el taller. L’horari d’atenció durant el curs serà els dimecres de 17 a 19 hores i els divendres de 10 a 13 hores mitjançant el telèfon 634 301 589 o enviant un correu a martesb6@hotmail.com.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà