l’Eliana torna a les aules entre mesures contra la Covid-19

L’alumnat de la localitat inicia el seu segon curs en pandèmia

Al voltant de 4.800 alumnes des d’Educació Infantil fins a Batxiller i Cicles Formatius han iniciat aquest dimecres, 8 de setembre, el nou curs escolar 2021/2022 en els 8 centres d’educació pública, privats i concertat de l’Eliana.

Com cada estiu, l’Ajuntament ha aprofitat aquests últims mesos per a, igual que ho fa al llarg del curs acadèmic, dur a terme tasques de manteniment en els centres públics. En aquesta ocasió han consistit en la substitució d’aixeteries, sanitaris, pintura o la construcció de zones d’ombra. A més, els treballadors municipals han fet els canvis necessaris del mobiliari i condicionament d’aules per a la seua adaptació a les noves ràtios marcats per la Conselleria d’Educació.

Per a fer front a la COVID-19, un any més, tots els centres de la localitat han adoptat totes les mesures de seguretat, protecció i higiene necessàries per a garantir la salut dels seus estudiants. A totes elles se sumen les mesures de contingència previstes davant una possible nova ona, a més de diversos escenaris d’alerta, i la immunització, gràcies a la vacuna, dels majors de 12 anys.

L’alcalde, Salva Torrent, acompanyat per la regidora d’Educació, Eva Santafé, ha recordat que aquesta ‘tornada al col·le’ ha transcorregut dins de la normalitat, amb l’experiència adquirida de l’any anterior, i ha desitjat a tota la comunitat educativa un curs tranquil i reeixit per a tots i totes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà