Segueixen sense cobrir-se les cinc baixes de professors a l’IES de l’Eliana

Segueixen sense cobrir-se les baixes de professorat

L’Institut d’Educació Secundària de l’Eliana segueix amb cinc professors de baixa mentre la Conselleria d’Educació, al cap de la qual està Maria José Català, segueix sense cobrir aquesta important minva del professorat, que està causant nombrosos problemes docents i educatius al centre escolar d’aquesta població del Camp de Túria.

I.G.

Davant aquesta greu situació, des de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) varen celebrar un Consell Escolar, el passat dimecres 15 de gener, per analitzar la situació i per instar a la Conselleria, que dirigeix Català, a que es resolga aquest greu problema i que es cobrisquen les places dels professors absents el més prompte possible.

Segons ha declarat la presidenta de L’AMPA, Pura Peris, “es dóna la circumstància que de les cinc baixes tres d’elles són de llarga durada i requereixen de substitució, perquè aixó ho diu la Llei. A més, una quarta de les baixes està ara mateix en el límit, en principi és d’un mes, encara que les circumstàncies poden canviar. Per últim, la cinquena és de menys d’un mes i en principi no se substituirà, per les ordres de retallades en Conselleria”.

Peris ha continuat afirmant que “la Conselleria d’Educació té deu dies des que es comunica la baixa per procedir a la seua substitució, termini que ha superat de sobres en algunes de les baixes, motiu pel qual exigim la immediata substitució”. A més, ha denunciat que “no és admissible que sabent el moment en què es produeixen les baixes per jubilació no s’aprove immediatament la substitució dels docents”, per la qual cosa des del Consell Escolar “reclamem la seua immediata substitució, i sol·licitem al Consell Escolar Municipal, amb la regidora d’Educació al capdavant, que s’adherisca a aquesta petició”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà