La germana de l’apunyalat a l’Eliana queda lliure

asesinato eliana

La jutgessa imposa a la sospitosa mesures *cautelare

La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Llíria ha acordat, d’acord amb el criteri del fiscal, la llibertat provisional de la detinguda per l’homicidi o assassinat del seu germà, apunyalat per l’esquena a L’Eliana.

La detenció de la dona es va produir divendres passat després que a última hora del dijous es trobara el cadàver del seu germà, de 63 anys, a l’interior d’un habitatge de L’Eliana.

La jutgessa ha imposat a la sospitosa com a mesures cautelars l’obligació de comparéixer setmanalment en seu judicial, la retirada del passaport i la prohibició d’eixida del territori nacional, segons informa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

La instructora considera que en aquest estat inicial de la instrucció no existeixen suficients elements incriminatoris contra l’arrestada com per a adoptar una mesura tan onerosa com la presó provisional, “màximament quan estan encara pendents de practicar diferents diligències d’investigació”.

La causa, sobre la que pesa el secret de sumari, està oberta inicialment per un delicte d’homicidi/assassinat sense perjudici d’una qualificació posterior. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà