Els Premis Ciutadania reconeixeran a les víctimes elianeres de la covid

premios ciudadania

El premi al millor expedient acadèmic será per a Mar Tineo

El pròxim dilluns 6 de desembre, amb motiu del Dia de la Constitució, l’Eliana celebrarà els seus tradicionals Premis Ciutadania. Aquesta catorzena edició rendirà un especial homenatge a més d’una trentena de víctimes elianeres de la Covid-19, així com als sanitaris del Centre de Vacunació i als centres educatius, que han patit en aquests últims temps els efectes de la pandèmia.

De nou l’Auditori Municipal acollirà, des de les 11 hores, la gala de lliurament que suposarà el retorn amb aforament limitat del públic i que es continuarà retransmetent en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament. Les invitacions gratuïtes es poden retirar ja en Elientrada.

Els XIV Premis Ciutadania Vila de l’Eliana reconeixeran, com cada any, a aquelles persones i col·lectius que, amb el seu esforç i dedicació, han influït positivament en el desenvolupament i en la pròpia convivència del municipi. Així, la Regidoria de Participació Ciutadana ha donat a conéixer hui els noms dels guardonats en aquest 2021, triats per part d’una comissió d’entre les propostes realitzades el mes d’octubre passat pels ciutadans.

En aquesta edició marcada per la pandèmia, el veí de l’Eliana i cap clínic de la unitat de malalties infeccioses de l’Hospital Arnau de Vilanova, Juan Flores, serà distingit amb el premi ‘Al Ciutadà’ i les víctimes elianeres del coronavirus rebran a títol pòstum el particular ‘In memoriam’. A més, per primera vegada, aquests premis tindran un Esment Especial per al Centre de Vacunació de l’Eliana i per als vuit centres educatius de la localitat, tant públics com privats, per haver gestionat i patit els efectes de la pandèmia en els últims dos cursos.

Per la seua part el ‘Millor expedient acadèmic de l’IES l’Eliana’ en el curs 2020/2021, únic premi que s’atorga sense procés d’elecció, serà per a l’alumna Mar Tineo.

En la categoria d’‘Educació’, el guardó reconeix les trajectòries de José Juan Macías i Vicenta Pérez, mentre que Vicente Roncero i Lorna Benavides rebran el premi ‘Cultura’.

El nadador paralímpic, Sergio Martos i la judoka Julia Figueroa, sumaran al seu palmarés el premi ‘Esports’ 2021′ i la Farmàcia Torres portarà a les seues instal·lacions el guardó de ‘Comerç’ per la seua llarga trajectòria empresarial.

A més, en la nova categoria de ‘Sostenibilitat ambiental’, el reconeixement serà per al Fòrum Agenda 21 pel seu esforç encaminat a la mitigació i/o adaptació als impactes del canvi climàtic.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà