La Associació Sant Vicent Ferrer prepara diversos actes festius en honor al seu Sant

Representació de Sant Vicent en l'Eliana

La Associació Cultural Sant Vicent Ferrer de l’Eliana ha informat del programa de festejos vicentins que es celebrarà a finals d’abril, amb motiu de les festes en honor a eixe sant. Així, el diumenge 27 (a partir de les 12:45 hores) hi haurà una concentració dels xiquets-actors a les portes de la parròquia elianera. Després del volteig de campanyes hi haurà una cercavila, en companyia de la colla de Dolçainers i Tabaleters de l’Unió Musical.

Pau Tineo

A partir de les 13:00 hores, en l’altar de Sant Vicent Ferrer de l’Eliana (en la plaça de l’Ajuntament de l’Eliana), es representarà el miracle ‘l’avar arrepentit’, per part dels xiquets-actors de la Confraria de Sant Vicent Ferrer de la Canyada. L’obra és de Manuel Sánchez Navarrete i té com a director a Álvaro Lisart Reyes.

El dilluns 28 d’abril, dia de Sant Vicent Ferrer, en la Parròquia de la nostra Senyora del Carmen se celebrarà una Missa Major (a partir de les 12:00 hores), a càrrec del rector Bartolomé Ferrando. Hi haurà també una ofrena floral.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà