L’Eliana acull la presentació de ‘Poesia Completa’ d’Antoni Ferrer

presentación l'eliana libro

L’acte, celebrat divendres passat, va comptar amb la participació de la vicepresidenta de la Diputació de València, Mª Josep Amigó

El Nou Espai del Centre Sociocultural de l’Eliana va acollir divendres passat, 11 de febrer, la presentació del llibre ‘Poesia Completa 1979-2021’ de l’elianer Antoni Ferrer. Un volum únic editat per la Institució Alfons el Magnànim i que està destinat a convertir-se en un referent en el panorama de la poesia moderna i contemporània.

L’acte, va comptar amb la intervenció del mateix autor, de la vicepresidenta de la Diputació de València, Mª Josep Amigó, i de l’alcalde, Salva Torrent. La taula de debat va sumar la participació del també poeta Jesús Giron i de Vicent Berenguer, director de la col·lecció. Tots ells van coincidir a reconéixer a una figura imprescindible que ha elaborat al llarg d’aquests anys una poesia vitalista de gran bellesa i riquesa lèxica.

L’obra de Ferrer, nascut a l’Alcúdia de Crespins i veí de l’Eliana des de fa més de 25 anys, és una esplèndida síntesi d’actualitat i tradició viva. La seua poesia s’ha publicat gradualment al llarg d’èpoques difícils de la història i, en el present, cohabita amb diverses generacions poètiques entre les quals Ferrer és un referent de prestigi.

El primer edil, Salva Torrent va destacar el gran arrelament de l’autor a la localitat i la qualitat de la seua obra. “Un autèntic tresor que convide, decididament, a descobrir”, va recomanar.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà