L’aparcament de Corts Valencianes suma 83 noves places

A elles se sumen les 176 ja consolidades de la primera fase

L’Eliana obrirà al públic demà divendres 83 noves places d’estacionament, a més d’altres cinc per a motocicletes i tres per a bicicletes, en l’aparcament de l’avinguda de les Corts Valencianes. A elles se sumen les 176 ja consolidades de la primera fase creades l’any 2009, que incloïen a més cinc places per a persones amb mobilitat reduïda i cinc més per a motos.

Les obres d’ampliació, amb una superfície de quasi 2.000 metres quadrats, que es van iniciar el mes de gener passat, han suposat una inversió de 47.546 euros i han inclòs des de l’asfaltat de la zona, la instal·lació d’enllumenat públic, la pintura de les marques viàries i de la senyalització vertical, així com la col·locació de nou mobiliari urbà.

El citat aparcament facilita a la ciutadania la mobilitat i l’accessibilitat a la zona de major afluència del municipi i mitiga la concentració de vehicles en els principals carrers de la localitat. L’Eliana compta així amb un total de 6 aparcaments públics gratuïts situats a menys de 500 metres del centre i que sumen més de 700 places.

Tal com ha explicat el primer edil, Salva Torrent, aquest concorregut pàrquing es troba a escassos metres del nucli urbà i compleix l’objectiu de “animar a veïns, veïnes i visitants a anar al centre a peu i amb total tranquil·litat per a fer de l’Eliana una ciutat de mobilitat sostenible”.

1 Comment
  1. La mejor manera de hacer una ciudad sostenible, atraer más tráfico y contaminación al centro de la Eliana, y encima ni un triste punto de carga de Vehículos eléctricos en este triste parquing, bienvenidos al parque temático de bares y restaurantes de la Eliana.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà