El carrer l’Horta s’obri al trànsit desprès de les obres de repavimentació

Reasfaltado La Huerta Eliana

Conclouen les actuacions de millora en Les Casetes

Els accessos al carrer L’Horta s’obriran aquest divendres a la circulació del trànsit rodat després dels treballs de reasfaltat. L’Ajuntament ha dut a terme en els últims dies les obres de repavimentació de l’asfalt d’aquesta via principal del barri de Les Casetes, entre els carrers Les Neus i Molí, així com els entrocs de Les Neus, Sant Pere, Pedralba, Sant Antoni, Alegria, Ricardo Llopis o Verge del Pilar, entre altres.

Aquestes actuacions, que compten amb un pressupost d’adjudicació de 50.727 euros, corresponents al Pla d’Inversions de la Diputació de València 2020/2021, han sanejat els flonjalls existents i rehabilitat i reforçat el ferm, creant també els anomenats lloms d’ase i un pas elevat per pacificar el trànsit. Finalment, s’ha pintat i senyalitzat correctament tota la zona d’actuació.

L’alcalde, Salva Torrent, ha recordat que amb aquesta acció es completa la transformació del barri de Les Casetes on s’han construït aquest passat any noves voreres i s’han substituït les canonades antigues. “Continuarem millorant altres llocs del municipi fent obres com les de les voreres al carrer Mariano Benlliure”, ha afirmat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà