L’Eliana tornarà a viure les seues Festes Majors dins de la normalitat

festes l'eliana

El trasllat de la imatge de la Puríssima Concepció es realitzarà el dia anterior

El Saló de Plens de l’Eliana va acollir la presentació de la programació de les pròximes Festes Majors, que se celebraran en el municipi entre el 8 i el 17 de juliol. L’acte, va comptar amb els representants majors d’aquestes festes: el clavari major de la Mare de Déu del Carme, Bruno Martínez, la clavariessa major de la Puríssima, Aroa Barrera i el clavari major del Crist del Consol, Miquel Comes. Els van acompanyar l’alcalde, Salva Torrent, el regidor de Cultura Festiva, Kike Martínez Escrivà i altres membres de la corporació.

Les Festes Majors tornaran a alegrar els carrers després de dos anys de parada deguda a la pandèmia. Així, les festes tornaran íntegrament al seu format habitual. En la programació d’enguany no falta el tradicional pregó, que dona inici a la festivitat i que tindrà lloc el divendres 8 a partir de les 20.30 hores al balcó de l’Ajuntament, o les paelles, que amenitzaran la primera nit de festes en el municipi.

Tampoc faltarà la pólvora i el foc amb la Cordà infantil i gran organitzada per la Penya del Coet Bufat i les tres mascletaes, una per cada dia gran de les clavaries.

Les nits de les Festes Majors estaran amenitzades amb els concerts de la Unió Musical i de la Banda Simfònica al costat de Bajoqueta Rock, els espectacles d’humor protagonitzat per Dani Romero i el musical ‘Operació Homenage’. Tampoc faltaran les grans orquestres com la Montercarlo o La Pato.

Com a novetat enguany, el trasllat de la imatge de la Puríssima Concepció es realitzarà el dia anterior a la festa gran de les clavariesses. El dissabte 9 a partir de les 19 hores la imatge eixirà des del temple parroquial fins a la casa de la clavariessa major passant la nit en el seu domicili.

En total, una àmplia varietat d’actes festius, culturals i religiosos que tornaran a omplir els carrers de l’Eliana de música, foc, ball, tradició i devoció després de dos anys de parada sense pràcticament celebració.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha agraït el treball i l’esforç realitzat durant aquests anys de les tres clavaries, així com a les organitzacions que també fan possible les Festes, com la Unió Musical, la Penya del Coet Bufat, La Llauradora o la confraria de la Mare de Déu del Carme.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà