L’Eliana reconeix la labor dels seus agents de la Policia Local

policia leliana

David Sfamurri , Antonio Sáez i Yolanda Martínez hna rebut una distinció

L’Ajuntament de l’Eliana ha celebrat hui el Dia de la Policia Local amb un acte institucional en el qual ha volgut reconéixer la tasca de les forces de seguretat i agrair als agents del cos el seu esforç i implicació, vetlant per la seguretat de la ciutadania.

La cita ha comptat amb la presència del nou cap de la Policia Local, José Alberto Policarpo, així com d’altres representants de forces i cossos de seguretat de la Comunitat Valenciana, autoritats locals i ex edils de Seguretat Ciutadana.

L’acte ha arrancat amb les felicitacions als agents que han realitzat accions destacades. David Sfamurri , Antonio Sáez i Yolanda Martínez han rebut una distinció per aconseguir salvar a veïns d’un incendi. També, aquests dos últims agents han sigut felicitats per salvar a un xiquet abandonat de cinc anys. Salvador Marco, per la seua actuació facilitant informació crucial a la Policia Nacional en la ‘operació Tendre’ contra el narcotràfic, Francisco Mares i Francisco Alonso, a proposta ciutadana, per un servei humanitari d’auxili a una persona major i Francisco Ferrer per la detenció d’un traficant de drogues estant fora de servei i pel descobriment d’obres ocultes en l’Ermita, edifici protegit com Bé de Patrimoni Local.

Per part seua, les creus a la trajectòria professional meritòria durant 20 anys de servei han recaigut enguany en Amado Moya i Alejandro Periáñez.

Així mateix, l’esdeveniment ha servit també per a felicitar els Guàrdies Civils implicats en la ‘operació Klesvak’ contra el narcotràfic, que es va saldar amb la confiscació d’una quantitat important de droga i la detenció de diverses persones.

Protecció Civil ha rebut també una enhorabona a mans del seu coordinador, Diego Martí de Veses, per la seua trajectòria com a fundador de la unitat i responsable d’aquesta, i a Sofía Sanchis, per la seua entrega altruista al servei voluntari.

La Policia Local també ha volgut distingir a dos veïns de l’Eliana: Enrique Desco, pel seu suport al cos local i al Secretari Autonòmic d’Emergències, José María Ángel, per la seua col·laboració més enllà de les seues obligacions com a representant públic.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha felicitat a tots els agents en el seu dia i ha agraït el seu compromís i dedicació al servei d’elianers, vetlant 24 hores al dia durant els 365 dies a l’any pel compliment de les normes de convivència.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà