Ancor Montaner compleix el seu somni i obri el seu propi atelier a l’Eliana

inauguracion-Ancor-2

El guanyador de Mestres de la Costura s’instal·la al carrer Marqués de Càceres

Ancor Montaner inaugura hui el seu primer atelier a l’Eliana, situat en el número 55 del carrer Marqués de Càceres i dissenyat per l’arquitecte valencià Ricardo Daries, i ho farà en gran. El que fora guanyador del talent d’RTVE Mestres de la Costura 4 presentarà aquesta vesprada el seu taller amb una gran festa inspirada en les nits d’estrena *hollywoodienses (catifa roja inclosa). Un esdeveniment en el qual estarà abrigallat per la seua família, amics, veïns, seguidors, personalitats i autoritats locals, així com per alguns dels seus companys del talent xou.

El dissenyador valencià ha convertit el seu gran somni en realitat gràcies al seu pas pel programa, que li va dotar de confiança i li va donar l’impuls per a començar a dissenyar per als altres, perquè fins a aqueix moment Ancor solament havia creat per a la seua dona.

Ara, en el Atelier Ancor Montaner, confeccionarà peces a mesura d’alta costura per a esdeveniments, així com vestits de núvia, tot “amb l’objectiu de fer sentir a cada dona única i segura de si mateixa”. Sense deixar de costat l’estil dels anys 50 que tant li caracteritza, però amb la mirada oberta als gustos de la client, Ancor buscarà crear peces úniques, exquisides i que “destaquen els punts forts de cada persona que pose en ell la seua confiança”.

El atelier evoca els salons parisencs de l’alta costura dels anys 50. Ancor ha creat un espai on convergeixen la seua passió per les peces de mobiliari vintage i peces de col·leccionista, així com alguns dels dissenys que va confeccionar durant el seu pas per Mestres de la Costura. 

El seu perfeccionament després del programa

Al març de 2021, Ancor Montaner es va convertir en el guanyador de la penúltima edició de Mestres de la Costura. Una vegada finalitzat el concurs, es va traslladar a Madrid per a realitzar el curs de Disseny de Moda en el Centre Superior de Moda de la Universitat Politècnica de Madrid, oferit al primer classificat del programa. Després d’ampliar els seus coneixements, el modista va tornar al seu poble on, per fi, ha creat el seu propi atelier, convertint el seu gran somni (i el dels seus clients) en realitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà