L’Eliana celebra amb els seus usuaris el Dia de la Biblioteca

La jornada va incloure l’acte de lliurament dels diplomes de ‘Bibliotecaris i bibliotecàries per un dia

La biblioteca de l’Eliana va celebrar el passat dilluns, 24 d’octubre, el Dia de la Biblioteca, una jornada per a posar en valor un centre obert a tota la ciutadania i pilar fonamental al servei de la comunitat elianera.

Per a festejar l’efemèrides, les instal·lacions provisionals situades en l’edifici Passarel·la, van acollir el lliurament de diplomes del programa estival ‘Bibliotecaris i bibliotecàries per un dia’. Una iniciativa, celebrada entre els mesos de juliol i agost, que va comptar amb la participació d’una trentena de xiquets i xiquetes, d’entre 6 i 12 anys, i gràcies a la qual van poder fer tasques de funcionament de la Biblioteca com atendre el públic, realitzar préstecs i devolucions, guardar i segellar llibres o fer carnets d’usuari.

día de la biblioteca

La jornada va tancar amb l’espectacle de màgia a càrrec de Magic Mall, que va fer les delícies del mig centenar de xiquets i xiquetes que van assistir, acompanyats dels seus pares i mares.

L’edil Jorge Pérez Comeche ha felicitat els usuaris de la biblioteca en aquest dia tan assenyalat, especialment als més menuts que participen de les diferents activitats de promoció de la lectura que durant l’any organitza la biblioteca, com el contacontes especial ‘Espanta la Per’ d’aquest dijous. A més, ha recordat que el projecte d’ampliació de les noves instal·lacions avancen “a molt bon ritme”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà