L’Eliana suma 3.000 m² de zones verdes

Els tres nous espais es troben en Les Neus, l’Avinguda i al carrer Rosers

L’Ajuntament de l’Eliana ha finalitzat les obres d’adequació de tres xicotets jardins amb els quals ha ampliat un total de 2.940 m² de zones verdes.

La primera de les actuacions s’ha realitzat al carrer Les Neus encreuament amb Pedralba, un espai urbà molt utilitzat per la ciutadania per a caminar cap al nucli urbà o cap al barri de Les Casetes i el barranc de Mandor.

La segona zona està situada en la mitjana de la Gran Avinguda a l’altura de l’encreuament amb el carrer Caixa d’Estalvis, unint i donant accés a la zona de jocs infantils.

jardin 'Eliana

La tercera i última acció s’ha executat al carrer Rosers amb una doble finalitat: crear un jardí urbà que genere un accés atractiu al barranc de Mandor, connectant amb el Bosc de la Benvinguda i els Horts Socials, i que alhora done accés al Pou el Salvador i continuïtat a la travessia Rosers, ampliant la zona d’aparcament fins a un total de 12 places.

En els tres casos les obres, que han ascendit a 251.000 euros, han buscat redissenyar els espais, millorar l’accessibilitat i la mobilitat urbana, integrar el jardí en el paisatge i millorar-los paisatgísticament, respectar l’arbratge ja existent i completar-lo amb nou arbratge i arbustives mediterrànies, dotar el jardí de reg, enllumenat públic i mobiliari urbà adequats i dotació de zones de jocs infantils.

El primer edil, Salva Torrent, ha afirmat que aquestes actuacions busquen mitigar els efectes del canvi climàtic però també promoure la trobada i la convivència ciutadana.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.