L’Eliana es converteix en seu oficial de la Covent Garden Soloists Orchestra

La primera actuació se celebrarà el 20 de gener sota el títol ‘Quatre estacions’

L’Ajuntament de l’Eliana ha subscrit hui un conveni de col·laboració amb la Covent Garden Soloists Orchestra amb l’objectiu d’organitzar esdeveniments culturals i musicals en el municipi, situant-lo com a referent d’una programació musical de qualitat amb projecció a l’exterior.

L’Eliana es converteix així en seu en la Comunitat Valenciana d’aquesta agrupació de cambra formada per músics de l’orquestra de la Royal Opera House Covent Garden de Londres, conferint publicitat, prestigi i renom internacional al municipi, i destacant la seua importància musical mitjançant la celebració de diferents actuacions i activitats culturals amb la marca Covent Garden Soloists Orquestra.

L’acte de la signatura, celebrat en el Saló de plens i davant representants locals del món de la cultura musical, ha comptat amb l’alcalde Salva Torrent i del violinista i director artístic de l’orquestra, Vasko Vassilev i suposa la confirmació de la celebració de dos concerts anuals, un gratuït o benèfic, i un altre de caràcter extraordinari. La primera actuació se celebrarà el 20 de gener sota el títol ‘Quatre estacions’ .

Aquest conveni estableix també la possibilitat de desenvolupar cursos, concursos o trobades, que podran vincular-se a altres manifestacions culturals d’àmbit gastronòmic, literari o escènic que situaran a l’Eliana a escala internacional com a punt de referència de la música de màxim nivell i qualitat.

Vassilev ha agraït l’aposta de l’Ajuntament per desenvolupar programes culturals internacionals que permetran crear música simfònica i de cambra i que arrancaran amb l’enregistrament del seu projecte basat en l’hora dels planetes i que s’emportarà a Bulgària, Polònia i resta d’Espanya.

Torrent ha destacat a dues figures arrelades a l’Eliana com són Vicent Campos, trompeta solista i primer director de la Unió Musical de l’Eliana i Miguel Ángel Navarro, director a Espanya de l’oquestra i veí de la localitat. “Es tracta d’una excel·lent notícia que reforça la gran aposta que estem fent per la cultura i que ens permetrà comptar amb altes dosis de talent, virtuosisme i sensibilitat”, ha manifestat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà