El poliesportiu acull Expo-Elijove

Fins a demà ofereix una àmplia varietat d’oci gratuït

El poliesportiu de l’Eliana està acollint aquests dies Expo-Elijove. Una proposta de la regidoria de Joventut que ofereix, del 27 al 29 de desembre, una àmplia varietat d’activitats d’oci gratuïtes i saludables per a aquests dies de vacances nadalenques.

S’espera que més de 300 participants passen aquests dies a gaudir de la zona gaming, circuit iwat, Mario Kart o scape room, del espai de begudes saludables, a més de biblio-còmic i jocs de taula, exhibicions, jocs de resolució d’enigmes o làser combat.

Dins de la programació, els joves podran demostrar el seu nivell gaudint de tornejos o jugant a títols populars com el FIFA, Clash Royal, Multiversus, Fall Guys, Fortnite, Brawl Stars o Just Dance.

Els joves d’entre 12 i 30 anys interessats a participar encara podran fer-ho demà dijous de 10 a 14 hores i podran gaudir, a més, d’una exhibició canina de la Policia Local de Riba-roja.

El primer edil Salva Torrent, que ha visitat aquest matí la fira, ha destacat l’àmplia oferta de l’Ajuntament durant l’any dirigida especialment a aquesta població com les beques, el curs de monitor o monitora de temps lliure (MAT) o les celebracions d’Elifest el mes d’octubre passat, el festival i concerts en valencià del passat novembre o la recent obertura de la nova Sala d’Estudis durant 16 hores al dia durant aquest període d’exàmens.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà