Mig milió per a reparar danys per les pluges en el barranc de Mandor

barrancomandor

El Consell de Ministres ha pres raó de la declaració d’obres d’emergència

El Consell de Ministres, a proposta del Ministeri per a la Transició Ecològic, ha pres raó de la declaració d’obres d’emergència per a pal·liar, amb 500.000 euros, els danys ocasionats pel temporal de pluja del passat mes de novembre en el col·lector del barranc de Mandor.

Segons han informat des del Ministeri, durant aquest episodi climatològic es van registrar increments de cabal en diversos llits, sobretot la crescuda del riu Túria, on es van superar els llindars d’avís i es van enviar les respectives comunicacions en les estacions de La Presa i el Repartiment.

El trencament del col·lector va provocar el desbordament d’aigua amb arrossegament de residus, així com zones d’embassada i males olors, procedents de l’estació depuradora d’aigües residuals Camp de Túria.

Per a esmenar aquest incident, les actuacions compten amb un pressupost de 500.000 euros destinats a evitar despreniments i caigudes que puguen danyar a les persones, ja que es tracta de zones concorregudes, així com a impedir desbordaments i arrossegaments de residus sòlids que acaben en el riu Túria i al Parc Natural.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà