L’alcalde de l’Eliana presenta la seua candidatura a la reelecció

salva torrent

Salva Torrent aspira revalidar la majoria absoluta

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, va protagonitzar ahit l’acte de presentació com a candidat per a les eleccions municipals del 28 de maig encapçalant la llista del PSPV.

El candidat a la reelecció ha triat de nou com a escenari el bar Torrent, a escassos metres de l’Ajuntament. El popular local es va quedar xicotet per a acollir als militants i simpatitzants que van acudir a la crida.

Salva Torrent, que encapçalarà de nou la llista del PSPV com a independent, ha afirmat que es sent “molt estimat i molt afortunat de ser un alcalde tan reconegut pels nostres veïns i veïnes. La vostra força em dona ales per poder continuar, per continuar treballant per tots vosaltres i per tractar que sigueu feliços”.

El candidat dels socialistes va estar abrigallat per la delegada del Govern, Pilar Benabé, el d’Organització del PSPV, José Muñoz; el secretari general del PSPV de la provincia de València, Carlos Fernández Bielsa; i de la secretaria general de Camp de Túria, Lola Celda.

El primer edil, que governa amb majoria absoluta aquesta legislatura, es va comprometre “amb vosaltres de la mà, a continuar treballant pel nostre poble durant quatre anys més. Vos convide a continuar participant en l’aventura de construir una Eliana millor. Una Eliana on mai no es pon el sol ni es tanquen portes”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà