Les Falles de l’Eliana comptaran amb Punts Violeta

punto violeta fiestas

Els interessats a participar poden inscriure’s com a voluntàries fins al 17 de febrer

Les Falles de l’Eliana tornaran a comptar un any més amb Punts Violeta, uns espais que busquen sensibilitzar a la ciutadania de les agressions sexistes en les festes així com atendre, informar i ajudar a les víctimes. L’objectiu d’aquestes accions és conscienciar, previndre i gaudir les festes sota el respecte cap a les dones, sense assetjament ni humiliació masclista, convertint així a l’Eliana en un municipi lliure de violències sexistes durant les celebracions josefines.

Per a participar com a voluntàries, els interessats majors de 18 anys poden inscriure’s, fins divendres que ve 17 de febrer, en el formulari habilitat o enviant un correu electrònic a mperez@leliana.es indicant en l’assumpte ‘Voluntariat en Punt Violeta’. En la sol·licitud s’haurà de justificar el compliment dels següents requisits: assistència a formació en punts violeta que es facilitarà des de l’Ajuntament o acreditar disposar de formació específica en igualtat o Violència de Gènere.

L’Ajuntament continua així amb les accions integrades dins del Programa Municipal de Foment de la Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere especialitzat en família, dona i persones menors d’edat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà