L’Eliana presenta el projecte per a millorar la seguretat en dos trams de la CV-336

l'Eliana

L’actuació té un pressupost de dos milions d’euros i un termini d’execució de 10 mesos

La Diputació de València ha presentat aquest divendres el projecte de condicionament i millora de la seguretat viària en la travessia de l’Eliana, concretament en dos trams de la CV-336, entre els punts quilomètrics 4,6 i 5,5 i el 6,6 i el 7,1. L’actuació compta amb un pressupost de licitació per a aquest mateix any de dos milions d’euros i un termini d’execució de 10 mesos, segons ha informat aquest divendres a l’Eliana el diputat d’Infraestructures, Rafa García.

L’obra s’executarà sobre una superfície total de 1,4 quilòmetres i inclou una glorieta en la intersecció del carrer Ramón Navarrete amb la CV-336, la carretera que travessa el municipi. A més de la rotonda per a eliminar la perillositat de l’encreuament, el projecte contempla diferents millores per a donar continuïtat a l’actuació ja executada en el tram intermedi, entre altres el pintat de la mitjana, l’eliminació de vorals, l’estrenyiment dels carrils i l’eixample de les voreres, així com la senyalització i el condicionament de la parada de l’autobús.

En paraules de Rafa García, ‘aquest projecte de remodelació és per fi una realitat que dóna resposta a una reivindicació històrica d’elianers i elianeres, i que podem presentar hui ací gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament”.

Per part seua, l’alcalde, Salva Torrent, ha agraït el treball de la Diputació i ha valorat molt positivament la segona fase d’intervenció en “una carretera que discorre per una zona residencial i altament transitada, la qual cosa permetrà continuar millorant la qualitat de vida i la seguretat dels veïns i veïnes de la zona i que serà una realitat el pròxim 2024”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà