Un centenar de joves s’enfronta a la Policia Local i Guàrdia Civil a L’Eliana

policia local eliana

Els fets van ocórrer anit al parc de la Pineda

Un grup de més de cent joves es va enfrontar “violentament” aquest divendres a la Policia Local de L’Eliana i a la Guàrdia Civil en uns actes que l’Ajuntament considera intolerables mentre anuncia un reforç de la seguretat per a evitar que es repetisquen les pròximes hores.

Segons assenyala el consistori en les seues xarxes socials, els fets van ocórrer anit al parc de la Pineda i entre els atacants es trobaven joves de l’Eliana que celebra aquests dies les Falles.

Els implicats “van mostrar comportaments molt violents que no són admissibles ni tolerables en el nostre municipi ni en cap lloc”, remarca l’Ajuntament.

La Junta de Govern Local, les quatre Comissions Falleres i la ciutadania de l’Eliana “volem gaudir de la festa i viure-la en pau, i rebutgem totalment aquest tipus de comportaments incívics i lamentables que no tenen res a veure ni amb l’Eliana ni amb les Falles”, afig.

Les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat treballen ja per a identificar als responsables d’aquests fets “perquè caiga sobre ells el pes fort de la Llei” i al mateix temps “s’anuncia el reforç de la seguretat en el municipi per a aquesta nit amb l’ajuda altres cossos amb l’objectiu que aquests fets tinguen la resposta que mereixen”, segons l’ajuntament.

Tal com ha recordat l’alcalde Salva Torrent “aquest tipus de comportaments no seran mai benvinguts a l’Eliana”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà