28M. Compromís i Esquerra Unida es presentaran en coalició a l’Eliana

coalición compromis-eu
José Lorente i Isabel Montaner.

Isabel Montaner serà la candidata de Sumar l’Eliana

A uns mesos de l’inici del periòde electoral, Compromís i Esquerra Unida han arribat a un acord a l’Eliana per a concórrer en coalició a les urnes el pròxim 28 de maig sota la nova marca Sumar l’Eliana.

La candidata a l’alcaldia de l’Eliana d’aquesta coalició, que aglutina a les forces d’esquerra al’Eliana de la mà de Compromís i Esquerra Unida amb la intenció d’incorporar a més referents de la localitat, serà la regidora i portaveu del grup municipal Compromís al consistori elianer, Isabel Montaner.

El número dos de la llista serà el coordinador d’Esquerra Unida i exregidor, José
Lorente Marco

Les forces d’esquerra, ecologistes i feministes, des de la perspectiva del valencianisme polític a l’Eliana van signar ahir l’acord de confluència per a la pròxima legistalura “des de la generositat i la igualtat entre els dos partits que inicien un camí conjunt, al marge de les sigles polítiques, per a posar al servei de la ciutadania un projecte de poble inclusiu, divers i que il·lusione a la ciutadania”.

“Estem davant un fet històric a l’Eliana, que amb una cultura política ampla i diversa també a les diferents opcions d’esquerra, hem entés que la societat ara ens demana unió front els diversos atacs al sistema democràtic, on hem de fer fora qüestions personals i parlar d’allò que ens uneix” ha afirmat Montaner, que ha agraït a les direccions de ambdues formacions signants del pacte, l’aposta decidida per la unitat per a sumar forces.

Des d’Esquerra Unida afirmen que “amb aquesta coalició volem connectar amb la ciutadania treballant a peu de carrer, i des de tots els barris de l’Eliana. Pretenem donar una opció a totes les persones que es consideren progressistes, ecologístes i feministes que, d’una banda, no volen un govern conservador, i, per una altra, no els agrada que la socialdemocràcia governe en solitari amb polítiques liberals” ha explicat el seu líder, Jose Lorente.

La coalició Sumar l’Eliana, segons els seus promotors, naix amb la intenció de “retornar les polítiques al servei de la ciutadania al centre del projecte polític de l’Eliana, que necessita vertaderament aquest canvi després de quatre anys d’un projecte escorat en les polítiques publicitàries i neoliberals dutes a terme per l’actual equip de govern. Marcant com a finalitat la intenció de dur a terme les propostes centrades en el benestar de la població, des de la infància fins la tercera edat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà