Sumar l’Eliana presenta la seua candidatura d’unitat per al 28M

La formació ha presentat un projecte feminista, ecologista i d’esquerres

El passat dijous dia 4 de maig Sumar L’Eliana va presentar al seu projecte l’Escola de Persones Adultes de L’Eliana, que la ciutadania va plenar. Després de més d’un any de negociacions les dos formacions polítiques d’esquerres han arribat a un acord per sumar forces i presentar un projecte amb polítiques valentes per situar-se com alternativa al govern actual del municipi.

En la presentació d’aquest projecte feminista, ecologista i d’esquerres, es va presentar la llista electoral encapçalada per Isabel Montaner (Compromís) i amb Jose Lorente com a numero 2 (EUPV). Aquest acte va comptar amb la participació de la Consellera d’Agricultura i Transició Ecològica, Isaura Navarro, i amb la diputada i candidata a les Corts Valencianes, Mònica Àlvaro, ambdues de Compromís. Així com, amb la presència de Luis Poveda, secretari d’organització d’Esquerra Unida.

Abans de presentar la llista, Montaner i Lorente van defensar aquest Pacte com una resposta a les demandes de la ciutadania en general i dels elianers i elianeres que volen un govern veritablement d’esquerres, i que volen la unitat dels partits que poden fer-ho possible. La candidata a l’alcaldia de L’Eliana va parlar de la necessitat de treballar perque “el poble torne a ser referent cultural i feminista, que siga exemple de participació i transparència, on les polítiques estiguen fetes per les persones que viuen i estimen l’Eliana, des de la infància fins la gent gran.”

Si bé el programa electoral no es donarà a conèixer fins a el pròxim divendres 12 de maig. A les seues intervencions van deixar vore algunes de les propostes que inclourà el programa electoral de Sumar L’Eliana, on el feminisme, la defensa del medi ambient, el benestar animal, l’habitatge i la reversió del serveis privatitzats per l’actual consistori seran algunes de les seues prioritats.

En eixe sentit, Lorente va destacar propostes relatives a la protecció del medi ambient davant l’emergència climàtica que vivim: ”S’han deixat perdre oportunitats per accedir a fons europeus important per impulsar aquestes polítiques com les del projecte Guardian per protegir el Parc natural del Túria al nostre municipi, això no pot tornar a passar”, així com propostes relatives a l’accés a l’habitatge especialment per a les persones més joves.

Els dos representants de la candidatura Sumar L’Eliana van presentar a cadascuna de les persones que formen part d’aquest projecte.

Montaner va finalitzar: “teniu davant a la que amb orgull serà la primera Alcaldessa de l’Eliana amb un equip de persones que mescla la joventut i la experiència, amb una trajectòria impressionant, que amb accions i amb força aneu a fer possible la revolució que el nostre poble necessita”.​

Llista Sumar per l’Eliana- Unides per l’Eliana (acord per guanyar)

  1. Isabel Montaner Borja (Compromís)
  2. José Lorente Marco (Esquerra Unida)
  3. Carmen López Montaner (Compromís
  4. Josep Vicent Tarí García (Esquerra Unida)
  5. Alberto Inglés Campizano (Compromís)
  6. Lorena Barroso Gimeno (Esquerra Unida)
  7. Elena López Blat (Compromís)
  8. Luis Andrés Marqués (Esquerra Unida)
  9. Andrés Pineda Naverrete (Compromís)
  10. Mª Pilar Alegría Benet (Esquerra Unida)
  11. Luis Eladio Cercós Fortea (Compromís)
  12. Olga Lozano Olcina (Independiente)
  13. Laia Bernad García (Compromís)
  14. Antonia Espartal Herreros (Independent)
  15. Víctor Fortuño Palau (Compromís)
  16. Alberto Martinez Sánchez (Esquerra Unida)
  17. Laura Llopis Inglés (Compromís)
    Suplents:
  18. Iara Diaw Martínez (Esquerra Unida)
  19. Neus Gavilán García (Compromís)
  20. Alberto López Blat (Compromís)
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà