La candidata del PP a l’Eliana rebutja acudir a la ràdio pública

És la primera vegada que un candidat no participa en una entrevista des de l’any 1995

El Partit Popular ha rebutjat la invitació de la radio pública de l’Eliana a participar en l’entrevista que estava prevista per a demà 23 de maig a les 19.30 hores amb la seua candidata a l’alcaldia María José Marco, al·legant problemes d’agenda.

Aquesta és la primera vegada que una formació política concurrent a unes municipals rebutja participar en una entrevista des de l’any 1995 fins a l’actualitat, al llarg de les huit convocatòries a les quals se li han donat cobertura des de l’emissora pública local.

Des de l’emissora municipal Ràdio Túria, únic mitjà públic local, ha llançat un comunicat lamentant la negativa del PP a participar en la seua entrevista, obstaculitzant el dret de la ciutadania elianera a conéixer amb més detalls les propostes electorals del programa dels populars.

Aquesta entrevista s’emetria, com el de les altres formacions polítiques, en directe a través del 90.6 FM, www.radioturia.es i el canal de YouTube de Radio Túria.

El Pla de Cobertura Informativa de l’emissora municipal amb motiu de la campanya electoral dels comicis municipals del 28 de maig, ha patit modificacions respecte als seus plantejaments inicials que van ser remesos, com és preceptiu, a la Junta Electoral Provincial. Aquesta renúncia ja ha sigut comunicada a la Junta Electoral Provincial, segons fonts municipals.

D’altra banda, l’entrevista programada amb el candidat del PSOE, Salva Torrent, programada per al dijous 25 a la mateixa hora, s’avança al dimecres 24 amb motiu de la convocatòria de Sessió Plenària a les 17.30 del dijous.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà