Comerç local, el motor de l'Economia dels pobles

Obert el termini de sol·licitud de subvencions per a l’estudi de música i dansa de l’Eliana

L’ajuntament de l’Eliana ajudarà a tots els estudiants d’aquestes especialitats menors de 25 anys

L’Ajuntament de l’Eliana torna un any més a convocar les subvencions, en règim de concurrència competitiva, consistents en beques per als estudis de música i dansa. Les beques d’estudis artístics tenen com a objectiu la promoció, foment i suport a l’aprenentatge, perfeccionament, la pràctica i creativitat en els camps de la música i de la dansa, i estan dirigides a elianers i elianeres menors de 25 anys, que cursen estudis professionals de grau elemental, professional i/o superior d’ensenyament reglat.

Així se subvencionaran amb fins a 300 euros les despeses de matrícula o amb fins a 60 euros al mes per a les despeses mensuals i la inversió total ascendirà a 5.500 euros finançats amb càrrec del pressupost 2023.

El termini per a presentar les sol·licituds per a la subvenció de la convocatòria s’obrirà el 22 de juny i finalitzarà el 20 de juliol i es podran realitzar en el Registre General d’Entrada, a través de la Seu Electrònica, o de manera presencial a l’Ajuntament. Tota la documentació sobre esta convocatòria, bases i annexos es troben publicades en l’apartat de Tràmits de la Seu, en l’enllaç: https://leliana.sede.dival.es/carpetaciudadana/tramite.aspx?idtramite=13760

Les persones interessades a rebre més informació poden escriure al correu electrònic subvencions@leliana.es o cridar al telèfon 96 275 80 30 i marcar l’extensió 501, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

L’edil d’Educació, Eva Santafé, ha destacat la importància d’aquestes i altres ajudes per a reduir al màxim la bretxa econòmica i social, així com per a rebaixar la pressió econòmica de les famílies.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà