Acaba la XVI edició de les ‘Trobades de Jazz’ amb l’espectacle de les Domisol Sisters a la Torre del Virrei

Ha finalitzat la XVI edició de les ‘Trobades de Jazz’ a la Torre del Virrei de l’eliana, amb l’actuació de les Domisol Sisters

El passat dissabte 22 d’agost, amb un ple de gom a gom a la Torre del Virrei de l’Eliana, va finalitzar la XVI edició de les ‘Trobades de Jazz’. Es tracta d’una cita musical organitzada pel regidor José Lorente, qui ha aconseguit convertir-les en un referent més enllà del Camp de Túria.

Enguany, aquesta proposta cultural va comptar amb la presència de les Domisol Sisters, amb les meravelloses veus d’Elena Almendos, Paula Almendros, Mireia Serrano i Carla Saz i els acords musicals d’Eduard Marquina, Jaume Guerra i Simone Zaniol. El públic va gaudir d’una vetllada molt amena, en què tots els presents s’ho veren passar molt bé.

Des de la formació política Sumem per l’Eliana (integrada per Esquerra Unida i Els Verds), a la qual pertany l’organitzador d’aquesta activitat (José Lorente) s’ha destacat “el magnífic treball del nostre regidor, que al llarg dels darrers 12 anys ha treballat per fer de l’Eliana el referent cultural que ja és. De les primeres edicions a l’Auditori fins a aquesta darrera, a la Torre del Virrei, sempre s’ha treballat amb il·lusió i responsabilitat per oferir als nostres veïns la millor programació cultural possible”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà