L’Auditori acull la projecció en directe de l’òpera Otello

La representació serà retransmesa en streaming o via satèl·lit a 80 municipis de tota Espanya des de el Teatro Real

El Teatre Real de Madrid serà l’escenari de la representació de l’òpera Otello que serà oferida en directe via satèl·lit als espectadors de l’Eliana el dissabte. La representació serà retransmesa en streaming o via satèl·lit a 80 municipis de tota Espanya. Aquesta activitat s’emmarca dins de la Setmana de l’Òpera.

Els veïns de l’Eliana tindran l’oportunitat de convertir-se en espectadors d’una gran representació operística sense eixir del municipi. El dissabte dia 24, a les 20 hores, donarà començament en el Teatre Real de Madrid la funció de l’òpera Otello, de Giussepe Verdi. Simultàniament, la gran pantalla de l’Auditori Municipal de l’Eliana oferirà, amb una realització espectacular i amb imatges i so en alta qualitat, la retransmissió via satèl•lit de la representació.

Aquesta és la forma amb la qual el Teatre Real, que compleix 200 anys, pretén acostar el gènere operístic al gran públic. L’entrada lliure, fins a completar l’aforament, és un altre al•licient per a l’espectador que poques vegades o mai ha tingut oportunitat de gaudir d’una òpera de qualitat.

L’elenc artístic és de primer ordre: el director musical és Renato Palumbo i el d’escena David Alden; i els principals papers per al tenor nord-americà Gregory Condeix, que farà de Otelo, i la soprano albanesa Ermonela Jahoe.

L’òpera Otello, basada en l’obra de Willian Shakespeare “Othello, or The Moor of Venice” (1603), va ser estrenada en la Scala de Milà en 1887, i en el Teatre Real en 1890. Es tracta d’un drama líric en quatre actes i és una de les obres més conegudes de Giussepe Verdi (1813-1901).

La durada total és de tres hores, incloent un descans entre l’II i III acte de 25 minuts. La representació serà retransmesa en streaming o via satèl•lit a 80 municipis de tota Espanya.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà