Obert el termini per a inscriure’s en els tallers de formació per a jubilats

Les classes són a l’Eliana als matins i a les vesprades de febrer a desembre, excepte en els mesos de juliol i agost

L’Ajuntament de l’Eliana ha iniciat el període perquè jubilats i pensionistes puguen participar en tallers formatius d’informàtica, aprenentatge en el maneig de smartphone, de memòria o artístics. El període d’inscripció comença el 20 de gener i acaba el dia 30 d’aquest mes.

Els jubilats que desitgen participar en activitats triades per a millorar els seus coneixements en diverses àrees, així com per a incentivar les seues capacitats artístiques, poden inscriure’s ja en una sèrie de tallers que es dividen en quatre grups.

El primer curs és per a adquirir coneixements informàtics, el segon grup està orientat a ensenyar a usar els dispositius mòbils de tipus smartphone, el tercer està orientat per als majors que desitgen exercitar la seua memòria i el quart grup ho integren diverses activitats de tipus artístic.  

En el taller artístic hi ha un grup de teatre; un curs de costura; i classes de dibuix, pintura i ceràmica.

Les classes són als matins (9:00 a 11:00, 10:00 a 12:00 o 11:00 a 13:00 hores) i a les vesprades (16:30 a 18:30, 16:00 a 19:00 i 18:00 a 20:00 hores) de febrer a desembre, excepte en els mesos de juliol i agost.

Els interessats poden sol·licitar més informació en l’Ajuntament de l’Eliana, presentant la documentació pertinent a través del registre d’entrada.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà