La Marxa Solidària contra el Càncer inicia el circuit Run Càncer

L’Eliana amb el lema ‘Un pas dóna vida’ donarà començament aquesta iniciativa solidària a la qual s’han unit 61 municipis

La Junta Provincial de l’Associació Espanyola contra el Càncer ha presentat la llista de municipis de la província de València, que en aquest 2017 conformen el circuit Run Càncer, al que l’Eliana s’ha sumat després de l’èxit de la I Marxa contra el Càncer. Diumenge 5 de febrer a partir de les 11 del matí en la Plaça del País Valencià, l’Eliana donarà començament aquesta iniciativa solidària a la qual s’han unit 61 municipis.

Les inscripcions podran realitzar-se des del 19 de gener i fins al 3 de febrer en el poliesportiu municipal de l’Eliana i en Joieria Bohèmia, a més d’en els col·legis: Garbí, Helios, Montealegre, Iale, Verge del Cármen, Rivas Luna, l’Olivera, i Ies L’Eliana i tindran un cost solidari de 3 euros.
 
El dissabte 4 de febrer i amb motiu de la celebració del Dia Mundial contra el Càncer, la regidoria d’Esports, al costat de la Junta Local AECC i l’Associació de Clubs Esportius de l’Eliana, organitzaran en la Plaça del País Valencià una jornada especial d’inscripció i venda de samarretes, així com activitats i tallers per a famílies.

La regidora d’Esports, Eva Santafé, ha animat a tots els veïns a unir-se a aquesta causa i a participar en la Marxa Solidària contra el Càncer. “Promoure hàbits de vida saludable i la pràctica esportiva és l’objectiu principal de la regidoria i a través de l’esport ajudar a la Junta Local AECC l’Eliana a contribuir en els projectes de recerca que s’estan desenvolupant contra aquesta malaltia”, ha declarat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà