‘El quinto Beatle’ de Jesús Manzano tanca el cicle d’humor

L’espectacle serà el 18 de febrer a l’Auditori Municipal de l’Eliana

L’última cita del cicle d’humor a l’Eliana serà dissabte que ve 18 de febrer a l’Auditori Municipal de l’Eliana a les 20.00 hores. Aquesta vegada, el públic podrà gaudir de ‘El quinto Beatle’, un espectacle de Jesús Manzano.

Es tracta d’una història còmica en la qual es reflexiona sobre la dificultat de mantenir la mentida si es fes passar per un fan dels Beatles per a no decebre a una xica. La funció anirà acompanyada per la música en directe de ‘The Blisters’.

Jesús Manzano és actor i humorista de la companyia ‘Teatre Instantan’i, guanyador del Premi al Millor Guió en el Circuit Cafè Teatre de 2012. Actualment és monologuista i guionista en el Hormiguero 3.0, a més de col·laborar en altres programes com ‘Comedy Central’ o ‘Sopa de Gansos’.

Per la seua banda, ‘The Blister’s, un grup nascut a València l’any 2003, s’han convertit en un dels millors tributs a ‘The Beatles’, a la qual consideren “la banda del pop-rock més important i influent de tots els temps”.

El passat 4 de febrer va començar el cicle d’humor a l’Eliana amb l’espectacle còmic-musical de Paco Enlaluna, en el qual els espectadors van tenir un paper actiu. Així mateix, el circuit va continuar l’11 de febrer amb la funció de Rubén Aparisi, “el mag de la pilota valenciana”, qui va oferir un espectacle original afegint-li tocs d’humor als seus trucs de màgia.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà