Els alumnes del Montealegre i El Garbí competeixen en la Mice 2017

La jornada de clausura se celebrarà el 26 de febrer en l’Auditori de l’Eliana que serà seu del lliurament de premis

Dues obres elianeres en valencià competeixen en la secció del Book Tràilers d’Educació Infantil i Primària, dins dels Premis Sambori-MICE: L’Esquirol Poruc, elaborat per alumnes del CEIP Montealegre, i La Princesa i el Vampir, creat pel CEIP El Garbí. La jornada de clausura se celebrarà el pròxim diumenge, 26 de febrer, en l’Auditori de l’Eliana.

Del 19 al 26 de febrer, la ciutat de València i altres set municipis entre els quals es troba l’Eliana seran seu de diferents projeccions de les obres que concursaran en les diferents categories de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu MICE 2017.

Participaran produccions d’Espanya, Alemanya, Brasil, EUA, Uruguai, Austràlia, Rússia, Iran, Regne Unit, Israel, Taiwan, França, Mèxic, Índia… que participaran en les categories d’Animació i Ficció. També es lliuraran els premis SAMBORI-MICE per a les produccions escolars en valencià.

Dues obres elianeres en valencià competeixen en la secció del Book Tràilers d’Educació Infantil i Primària, dins dels Premis Sambori-MICE: L’Esquirol Poruc, elaborat per alumnes del CEIP Montealegre, i La Princesa i el Vampir, creat pel CEIP El Garbí.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, s’ha mostrat il·lusionat davant el repte que suposa que aquest municipi ser seu de la MICE 2017. “La MICE representa els valors que formen part del nostre senyal d’identitat: l’Eliana, Ciutat Educadora. L’aprenentatge continu, la solidaritat, la multiculturalitat, el respecte i la tolerància són valors fonamentals en el nostre municipi. Ajudar a transmetre’ls, a través de la MICE 2017, és una mostra del nostre compromís amb l’Educació i amb la voluntat de millorar la nostra societat”.

La jornada de clausura se celebrarà diumenge, 26 de febrer, en l’Auditori de l’Eliana que serà també seu del lliurament de premis, incloent-hi el ‘Premi MICE l’Eliana 2017, Secció ‘MICE Universitat’.

A més, s’aprofitarà aquesta jornada per a rendir-li un homenatge al guionista i director de cinema Ventura Pons.

L’objectiu de la MICE 2017, segons explica el seu director, Josep Arbiol, és “fomentar l’educació audiovisual en dos vessants: aprendre a llegir i escriure imatges. En el món actual dominar el llenguatge audiovisual ha deixat de ser alguna cosa del futur, és pur present. Cal conéixer eixe llenguatge a través de l’educació, per a facilitar l’aprenentatge de les diferents àrees del coneixement”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà