Liciten el projecte per evitar inundacions de les urbanitzacions Sant Martí, Maravisa, Les Penyes i Montesano

calle
Es tracta del primer projecte que es realitza per resoldre el problema d’acumulació d’aigües a la zona est de la Pobla
La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament rural ha publicat esta setmana la licitació de l’avantprojecte i projecte de drenatge de les urbanitzacions Sant Martí, Maravisa, Les Penyes i Montesano.

Amb esta tramitació es dóna resposta al compromís que l’any passat va adquirir la Direcció General de l’Aigua amb l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona per buscar una solució al problema que patixen les urbanitzacions de la zona est en els períodes de fortes pluges.

La licitació es publica per un import de 82.820 euros i atendrà tant a criteris econòmics com a la qualitat del projecte tècnic. Fins al 14 de juny les empreses poden optar per presentar les seues propostes i el 14 de juliol es procedirà a l’obertura dels sobres. L’empresa que resulte adjudicatària tindrà un termini de dotze mesos per elaborar l’avantprojecte i el projecte d’esta obra.

Es tracta del primer projecte que es realitza per resoldre el problema d’acumulació d’aigües i inundacions que es patix a la urbanització Sant Martí i sobretot al carrer las Palomas i els voltants i que afecta tant al terme de la Pobla de Vallbona com San Antonio de Benagéber i Bétera.

Donar solució a este problema figurava en el pacte de govern subscrit per Compromís, PSPV, CUPO I EU. A l’inici de de la legislatura, l’equip de govern es va reunir amb la Direcció General de l’Aigua per resoldre este problema que els veïns venen patint durant anys.

El regidor d’Urbanitzacions, Francisco Navarrete, ha manifestat que l’objectiu és «donar una solució definitiva perquè els veïns d’estes urbanitzacions no hagen de sofrir les conseqüències de la mala planificació urbanística que ha patit la Pobla».

Navarrete valora que s’haja aconseguit que la conselleria s’implique «a donar una solució definitiva i deixar de posar pegats que no acaben de resoldre el problema» i ha assegurat que es continuarà treballant per a que s’execute l’obra.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà