48 alumnes ‘excel·lents’

premisexcelencia

L’Ajuntament de la Pobla premia als estudiants que han obtingut una nota mitja superior a 9

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha lliurat els Premis a l’Excel·lència Acadèmica a l’alumnat més destacat del municipi. Un reconeixement als estudiants que han obtingut una nota mitja superior a 9 en el cicle educatiu finalitzat i que enguany han aconseguit 48 alumnes. Entre ells, 15 alumnes han tret una nota de deu en totes les assignatures cursades durant l’últim període formatiu.

En esta setena edició dels premis han estat guardonats 17 alumnes d’educació primària, 12 dels dos primers anys de l’ESO, 11 de quart de l’ESO, 5 de batxillerat i 3 de Cicles Formatius de Grau Superior, una xifra superior a la d’altres anys.

Tots ells han rebut de mans de la regidora d’Educació, Regina Llavata, l’alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, i els directors dels centres un diploma i un val per a la compra de material escolar. En total l’Ajuntament ha destinat 1.630 euros en premis que els alumnes podran gastar en papereries de la localitat.

Regina Llavata ha destacat «el paper de referent per a la societat i per a la resta de companys que ha de suposar el seu esforç i els seus resultats acadèmics» i l’alcalde ha posat de relleu que cada vegada les professions van més lligades al coneixement i per això ha animat els joves a continuar amb el bon rendiment que han mostrat fins ara.

A la gala de lliurament dels Premis a l’Excel·lència Acadèmica s’ha fet un reconeixement a les dos professores que enguany es jubilen Marisol Soto, mestra durant 44 anys al col•legi San José, i Lupe Marín que porta en l’ensenyament a la Pobla des de l’any 1974, la major part d’ells al col•legi San Rafael.

També s’ha fet un reconeixement als 15 alumnes que enguany han participat en el projecte ‘Respecte mutu: mediació escolar’ que l’Ajuntament ha implantat de manera pionera al col•legi Lluís Vives.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.