S’inaugura la desena edició de la Fira del Comerç

La desena edició  es perllongarà durant tot el cap de setmana amb activitats lúdiques

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i l’Associació de Comerciants organitzen la desena edició de la ‘Fira del Comerç’, que es va inaugurar anit i que es perllongarà durant tot el cap de setmana, barrejant la faceta de promoció del comerç local amb activitats lúdiques i d’entreteniment per a tota la família.

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència del director general de Comerç, Natxo Costa; l’alcalde de la Poblà, Josep Vicent Garcia; i el president de l’Associació de Comerciant, Pep Durà, i la presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda, i va estar amenitzat pel Grup de Danses de la Pobla de Vallbona.

Durà va destacar “la il·lusió” amb la qual el col·lectiu de comerciants i empresaris de la Pobla prepara aquesta fira: “Dediquem un gran esforç a preparar la ‘Fira del Comerç’, amb l’objectiu de donar a conéixer la nostra oferta als habitants del municipi. S’han preparat diverses activitats de tot tipus perquè els nostres veïns acudisquen al Parc i visiten els estands, on trobaran una gran mostra del sector comercial de la Pobla”.

Natxo Costa va desitjar que aquesta fira resulte tot un èxit. “Estic segur que l’esforç efectuat rendirà els seus fruits, el temps acompanyarà i la gent gaudirà amb les propostes d’oci programades, al mateix temps que coneix la variada oferta del comerç local”.

Josep Vicent Garcia va incidir que aquesta fira “està totalment consolidada, després de 10 edicions. L’Ajuntament treballa amb l’Associació de Comerciants de la Pobla, i en la web del consistori hi ha una galeria amb més de 500 professionals donant a conéixer la seua activitat. S’han creat dos pàrquings per a afavorir les compres en el poble i confiem que tots, institucions i veïns, apostem pel comerç de proximitat”.

feriadelcomercio3

La desena edició de ‘Fira del Comerç’ poblana compta amb 47 estands contractats, en els quals comerços associats i professionals del municipi promocionen els seus negocis i donen a conéixer els avantatges del consum en el comerç de proximitat.

A més, s’han previst activitats per a afavorir la presència de veïns: anit es va elaborar una truita de creïlles geganta, per a mil comensals, elaborada amb 1.400 ous i 125 quilos de creïlles. Hui hi haurà la primera ‘Concentració de Cotxes Clàssics’, que recorreran els carrers del municipi i quedaran exposats en la coberta del Mercat Municipal i demà se celebrarà la segona edició de la ‘Can-Minada Solidària’.

Paral·lelament hi haurà tallers infantils, exhibicions, un parc lúdic pels més xicotets i també un compte-contes, dos concursos de dibuix i el diumenge es lliuraran els premis de la XIII ‘Ruta de la Tapa’ de la Pobla de Vallbona.

L’edil de Comerç, Francisco Javier Nóvoa, es mostrava il·lusionat amb aquesta edició de la ‘Fira’: “El comerç associat està treballant en la seua promoció i l’Ajuntament sempre estarà al seu costat, per coordinar-nos i ser més eficients. S’han previst activitats interessants i confie que tot açò contribuïsca a aconseguir unes xifres de participants elevades”.

L’Ajuntament de la Pobla ha habilitat un estand perquè els veïns que ho desitgen puguen instal·lar en els seus mòbils l’aplicació ‘La Pobla Info’ que permet als seus usuaris disposar d’un canal per a accedir a informació municipal -rebre notícies, accedir a l’agenda, participar en la Bústia de Suggeriments, transmetre incidències al consistori o rebre els bans municipals-.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà