El Vallbonense torna a jugar a l’històric estadi Salvador Martí

campfutbol

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha invertit 425.000 euros

La Pobla de Vallbona ha recuperat l’històric estadi Salvador Martí amb una inversió de 425.000 euros en la construcció del camp de futbol que acollirà els partits del primer equip del l’Atlètic Vallbonense que va deixar l’antic camp fa deu anys per a traslladar-se de manera provisional als camps d’entrenament.

L’obra ha consistit en l’estabilització del sòl, construcció d’un terreny de joc de gespa artificial, la col·locació d’enllumenat i la instal·lació d’un marcador electrònic. El nou camp de futbol està homologat per a acollir partits oficials de caràcter nacional.

La construcció del camp de futbol forma part de la primera fase de construcció de la Ciutat Esportiva de la Pobla dins de l’acord del govern que formen Compromís, PSPV, CUPO i EU. L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha destacat que amb aquest projecte es vol “revitalitzar un espai que per falta d’inversions havia quedat abandonat i havia deixat de ser un punt de referència per als veïns. Volem que la Ciutat Esportiva i el camp de futbol siguen el pol d’atracció dels esportistes del municipi”.

A la inauguració del camp van assistir familiars de Salvador Martí, fundador de l’Atlètic Vallbonense, l’exfutbolista Pep Balaguer i Suso Garcia Pitarch. La treta d’honor del partit la va realitzar el besnét de Salvador Martí. El partit inaugural va córrer a càrrec del primer equip del Vallbonense que va disputar un triangular contra dos combinats de jugadors veterans.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà