El consitori de la Pobla signa un conveni amb el centre especial d’ocupació ‘Integra-t’

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i l’entitat Integra-t Centre Especial d’Ocupació, han signat un acord de col·laboració per a la integració econòmica de les persones amb discapacitat.

Pau Tineo

Per a desenvolupar esta tasca, es dotarà a este municipi d’un “centre de treball”, on es puguen incorporar aquelles persones amb discapacitat que puguen desenvolupar el seu treball. Els treballs realitzats en el centre provindran de la subcontractació de diferents empreses de la zona.

En l’acte de signatura del conveni, celebrat este matí en el Saló de Plens de l’Ajuntament, el consistori ha expressat el compromís i responsabilitat de la Corporació Municipal en matèria d’Inclusió “Social”, que adquireix una enorme importància quan es tracta d’acostar les polítiques públiques per a les persones amb discapacitat. Des de l’Ajuntament i la regidoria Socio Sanitària, amb el suport de l’Agència de Desenvolupament Local i l’Associació de discapacitats de la Pobla (ASDISP), s’han promogut la posada en pràctica de múltiples programes i accions que han adquirit forma fins a convertir-se en una autèntica estratègia en matèria de discapacitat amb enfocament local.

L’alcaldessa, Mari Carmen Contelles, ha assenyalat que “millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i de les seues famílies accentua la seua integració i la seua plena participació en la societat, i respon a l’interès del conjunt de la població, ja que una societat solidària i accessible es converteix en un dels principis bàsics de la convivència social”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà